Guider, Tips och Tricks

Ta bort lösnaglar - Tips & tricks för att enkelt ta bort lösnaglarna hemma

Guide Att fixa naglarna Àr en otroligt rolig lyx mÄnga unnar sig i vardagen, det Àr ett perfekt sÀtt att kÀnna sig snygg och piffad samtidigt som man fÄr en skön stund av egentid. Dock Àr variation en stor del i det och som man vet vÀxer naglarna ut och man kan tappa en eller tvÄ oavsett om man har gjort naglarna pÄ salong eller hemma pÄ egen hand.

AvfÀrga hÄret hemma - VÄra bÀsta tips för en lyckad avfÀrgning pÄ egen hand

Guide AvfÀrgning Àr nÄgot som man inte ska förvÀxla med blekning av hÄret, som orsakar större slitage pÄ hÄret Àn vad som Àr nödvÀndigt nÀr man endast vill fÄ en ljusare ton eller annan fÀrg pÄ hÄret Àn den man har idag eftersom att det avfÀrgningen gör Àr att dra ut de pigment som man kemiskt har tillsatt hÄret.

Balsammetoden för lockigt hÄr - Det du behöver veta om balsam, behandling och plopping

Guide Slitet, torrt och frissigt hÄr kan verkligen förstöra vilket humör som helst, en dÄlig hÄrdag dÄ och dÄ kan vÀl gÄ an, men att alltid vakna med samma dÄliga skick Àr verkligen trÄkigt. DÀrför vill vi informera om balsammetoden, för dig som har ett kÀnsligare hÄr eller kanske lockar som aldrig vill komma fram utan blir enbart ett stort burrigt friss utan de definierade snygga lockar som du Àr född med.

Tipsa oss!

Vill du tipsa oss om nÄgot eller har du feedback pÄ nÄgot vi publicerat vill vi gÀrna veta! Hör av dig till redaktion@bastfordig.se.