Bäst i Test

Bästa sminkspegeln med belysning 2020 - Stort bäst i test

För att kunna lägga en riktigt snygg make up oavsett vilken tid på dygnet som helst eller vart du än befinner dig i hemmet krävs det riktigt bra ljus samt en spegel för att du ska få exakt rätt nyans på din bas samt en spegel där man kan se även små detaljer. Därför är en sminkspegel med belysning den bästa investeringen du kan göra om du vill ha de rätta förutsättningarna för att kunna lägga såväl vardagssminkningen som festsminkningen helt perfekt.

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Lyko, NordicFeel,
Lisa Lennartssonlisa@bastfordig.se

Det är inte bara otroligt smidigt eftersom de flesta sminkspeglar med belysning är portabla så du kan sitta vid köksbordet och slänga i dig frukost samtidigt, sitta vid tvn i soffan eller kanske i sovrummet, du bestämmer helt enkelt. Du får dessutom ett magiskt bra ljus att ta selfies i, spela in videos och det är dessutom en riktigt snygg detalj i hemmet som snart kommer vara en av dina mest älskade ägodelar. Därför vill vi hjälpa er att hitta den sminkspegel med belysning och har efter flera olika tester av oss på redaktionen och våra vänner och bekanta listat de allra bästa speglarna för att du tryggt ska kunna klicka hem den spegel som passar din plånbok och dina önskemål helt perfekt.

Våra vinnare av bästa sminkspegel med belysning 2020

Budget: Gillian Jones LED sminkspegel

Söker du en bordsspegel för att kunna lägga såväl vardagssminkningen som festsminkningen i optimalt ljus vart du vill i hemmet eller på resan är detta den perfekta sminkspegeln med belysning för dig. Den har en vanlig huvudspegel och två sidopaneler varav en har förstoring 3x och den andra 5x för att kunna användas till allt som behövs. Med en enkel, praktisk och välplacerad LED-belysning är det en sminkspegel du absolut kommer att älska, dessutom till ett otroligt bra pris.

Läs hela recensionen av Gillian Jones LED sminkspegel

Betyg

Bästa pris på Gillian Jones LED sminkspegel

Mellan: Browgame Cosmetics Signature makeupspegel

Denna sminkspegeln från Browgame Cosmetics är en överlägsen vinnare när det kommer till design. Med en vacker kombination av marmor och roséguld tillsammans med alla funktioner du kan behöva för att lägga den bästa sminkningen till såväl vardag som fest gör denna sminkspegeln med LED-lampor till en storfavorit hos många av oss på redaktionen. Eftersom att den även är så snygg är den en perfekt inredningsdetalj som gärna får stå framme och kan flyttas och användas precis där man vill ha den för tillfället.

Läs hela recensionen av Browgame Cosmetics Signature makeupspegel

Betyg

Bästa pris på Browgame Cosmetics Signature makeupspegel

Premium: Riki Skinny Led Mirror Glamcor sminkspegel

Den överlägset bästa sminkspegeln med belysning på marknaden är definitivt Glamcor RIKI Skinny spegeln, den är utrustad med såväl ultra HD-belysning som ingen spegel tidigare har haft med dimmerfunktion i 5 steg för att du lätt ska kunna anpassa ljus efter miljö eller situation. Självklart har den också en förstoringsspegel (3x) för att lätt kunna se små detaljer när du lägger ögonmake eller plockar dina bryn t.ex.

Läs hela recensionen av Riki Skinny Led Mirror Glamcor sminkspegel

Betyg

Bästa pris på Riki Skinny Led Mirror Glamcor sminkspegel

Att tänka på innan man köper sminkspegel med belysning

När man ska köpa en ny sminkspegel ska man först och främst tänka efter om man endast kommer att använda den hemma eller vill ha en modell som enkelt går att packa med sig om man ofta är på resande fot. Sen är det vilken typ av belysning man är ute efter, vill du ha ett optimalt ljus oavsett om rummet är kolsvart eller helt upplyst och alltid kunna ta helt perfekta selfies och spela in makeup-tutorials eller andra videos och lives rekommenderar vi faktiskt att lägga lite extra pengar för att verkligen få ett riktigt bra ljus.

Välj också en spegel som är enkel att ladda via USB eftersom att vissa speglar inte är uppladdningsbara är det inte lönsamt att köpa dessa i längden eftersom att det är krångligt att behöva byta lamporna när de har tagit slut.

Skillnaden mellan olika sminkspeglar med belysning

Den största skillnaden mellan denna typ av sminkspeglar är själva belysningen, titta hur lamporna är placerade innan du gör ditt köp. Det allra bästa är en utspridd belysning i punktform eller sammanhängande LED-partier skulle vi säga efter flertalet tester eftersom att detta ger bästa möjliga återgivning av sminket när man befinner sig i starkt ljus exempelvis. Dessutom är det mycket fördelaktigt med sminkspeglar som har belysning i olika färgtoner för att kunna se hur den färdiga makeupen ter sig i olika rum eller ljus, precis som man kan ha sett i provrum i butiker.

Sen är det givetvis designen på sminkspegeln och de hjälpmedel och detaljer man får med, tänk efter vad du vill ha i ditt hem och vad som kommer göra din stund där du lägger makeupen så enkel, rolig och smidig som möjligt. Snåla inte på detta eftersom att den lilla stunden vi lägger på att sminka oss ofta är en skön egentid och du är värd detta, du kommer att ha din sminkspegel länge och därför är det en investering för dig och din värdefulla tid.

Utmanare till sminkspegel med belysning bäst i test 2020

Utmanare: LED mirror high definition sminkspegel

Denna LED-belysta sminkspegel är en värdig bubblare och har ett otroligt bra och billigt pris. Med perfekt utplacerade LED-lampor runt hela spegeln, fack för smink i ställningen och justerbar belysning med touchsensor är detta en riktigt bra spegel där du enkelt kan byta ut batterierna, väl värd pengarna helt enkelt!

Läs hela recensionen av LED mirror high definition sminkspegel

Betyg

Bästa pris på LED mirror high definition sminkspegel

Utmanare: Gillian Jones LED table mirror with Bluetooth

Här har vi en stark och värdig bubblare till topplistan, denna spegel har inte bara optimal och justerbar LED-belysning med en praktisk fot med flera fack för smink och penslar utan går även att koppla samman med din mobil via Bluetooth och spelar musik!! Ett perfekt sätt att starta dagen eller festkvällen på, mycket praktisk, perfekt ljus och riktigt snygg design med smarta funktioner. Köp säger vi bara.

Läs hela recensionen av Gillian Jones LED table mirror with Bluetooth

Betyg

Bästa pris på Gillian Jones LED table mirror with Bluetooth

Frågor och svar

Många av oss står vid badrumsspegeln och sminkar oss såväl morgon som kväll, kanske man är hyfsat nöjd med detta och frågar dig, behöver jag verkligen en sminkspegel med belysning? Svar ja. Du kommer att uppleva en helt annan sminkupplevelse och kan sitta vart du vill i hemmet med perfekt belysning för att göra detta till en stund av lugn och ro där du enbart fokuserar på dig själv. Vi vill givetvis hjälpa er till det bästa valet och har därför sammanställt ett antal frågor som vi stött på under vår testperiod där vi tagit hjälp av flera på redaktionen men även vänner och familj som älskar smink lika mycket som vi gör.

Vilken typ av ljus är bäst?

Detta beror helt på vart man befinner sig, LED-belysning är ett givet val eftersom att det är enkelt, praktiskt och snyggt. Men att välja en sminkspegel med belysning som är justerbar när det kommer till såväl färgton som ljusstyrka är det bästa valet eftersom att ljuset utifrån och i rummet alltid kan vara olika.

Är de dyrare sminkspeglarna verkligen bättre?

Ja och nej. Det beror på vad du är ute efter när du köper en sminkspegel med belysning, kommer du enbart att använda den ibland och alltid i bra ljus utifrån, ja då kan det räcka med en enklare billigare modell. Men vill du använda den när som helst på dygnet i vilket ljus som helst så skulle vi starkt rekommendera en dyrare modell eftersom att de har mer välarbetade funktioner när det kommer till ljuset och du får ofta även bluetooth funktioner som kan spela musik, ta selfies och filmer för dina digitala plattformar och ge en större och bättre sminkupplevelse.

Ska jag köpa min sminkspegel online eller i fysisk butik?

100 % online, här får du inte bara tillgång till ett mycket bättre och större utbud utan även väldigt mycket lägre och billigare priser, online får du alltid en bättre deal.

Sminkspegel med belysning som drivs på batterier eller laddas med USB-kabel?

Har du lite extra att lägga på en spegel som laddas upp via USB är detta ett bättre alternativ som även blir billigare i längden eftersom att man aldrig kommer behöva byta lampor eller batterier som i sig är en kostnad. Det är dessutom ofta man kanske kommer på tidigt på morgonen eller sent på kvällen att ljuset la av sist man sminkade sig, då har man alltid tillgång till en dator eller adapter för att snabbt koppla in den utan krångel.