BĂ€st i Test

BÀsta ögonbrynsfÀrgen 2020 - BÀst i test av frans och ögonbrynsfÀrg

BÀst i Test Det Àr inte alla som har fötts med mörka och markerade ögonbryn. I Sverige Àr det istÀllet mer vanligt att ha ganska tunna och ljusa strÄn, nÄgot som inte alltid Àr speciellt uppskattat nÀr ögonbrynstrenderna rÄder. Visst finns det bra make up produkter som ögonbrynsskuggor och ögonbrynspennor att anvÀnda sig av, men att stÄ och fylla i sina ögonbryn varje morgon Àr tidskrÀvande.

BÀsta hÄrtillskottet 2020 - BÀst i test för tillskott för hÄr

BĂ€st i Test Är ditt hĂ„r frissigt, torrt eller livlöst? Kanske tappar du hĂ„r eller mĂ€rker att hĂ„rkvaliteten försĂ€mrats. Stress, Ă„lder, graviditet, dĂ„lig sömn, sol, hormoner, kostförĂ€ndringar.... Listan kan göras lĂ„ng över faktorer som pĂ„verkar hĂ„ret negativt. Som tur Ă€r finns det mĂ„nga bra hĂ„rtillskott som kan ge nĂ€ring till ditt hĂ„r. Med ett bra hĂ„rtillskott kan ditt hĂ„r bli tjockare, glansigare och se mer vĂ€lmĂ„ende ut.

BÀsta ansiktskrÀmen 2020 - BÀst i test av ansiktskrÀm för en mjuk hud

BÀst i Test AnsiktskrÀmen Àr ett av de viktigaste stegen i hudvÄrdsrutinen. Den Äterfuktar och ger huden nÀring. Alla, oavsett hudtyp, behöver en bra krÀm att applicera i ansiktet. Förutom att Äterfukta huden skyddar den Àven mot kyla och vind. Vissa skyddar Àven mot solens farliga UV-strÄlar. Det Àr viktigt att vÀlja en som Àr anpassad efter just din hudtyp för att ansiktskrÀmen ska fungera optimalt pÄ just din hud.

BÀsta hÄrborttagningskrÀmen 2020 - Ta bort hÄr enkelt med krÀm

BÀst i Test Att tampas med oönskad hÄrvÀxt kan vara frustrerande för vem som helst. MÄnga mÀnniskor idag har inte bara problem med hÄrvÀxt under armarna och pÄ benen, utan Àven i ansiktet, pÄ andra delar av kroppen eller vid bikinilinjen. Att ta bort hÄret pÄ en salong kostar mycket pengar och det Àr dessutom knepigt att fÄ tiden att rÀcka till. DÄ kan en bra hÄrborttagningsprodukt vara lösningen pÄ problemet.

BÀsta hÄrblekningen 2020 - BÀst i test av blekning och blondering för hÄret hemma

BÀst i Test Platinablond, blonda slingor, strawberry blonde, sandfÀrg, alla dessa nyanser Àr otroligt snygga och passar perfekt till sÄvÀl en mörkare hy som skandinavisk ljus hy. Oavsett vilken blond nyans du vill ha i just ditt hÄr gÄr det alldeles utmÀrkt att göra det hemma pÄ egen hand och du behöver inte alltid besöka en frisör för att fÄ ett riktigt snyggt ljust hÄrsvall. Vi har gjort ett omfattande test av de hÄrblekningar för hemmabruk som finns att köpa idag för att ni enkelt ska kunna vÀlja den mest effektiva men samtidigt skonsamma hÄrblekningen som finns.

BÀsta tandblekningen 2020 - BÀst i test för blekning av tÀnderna

BÀst i Test Gula, missfÀrgade tÀnder Àr inget ovanligt problem, det Àr dock nÄgot som de allra flesta av oss vill undvika eller bli av med snabbt. DÄ mÄnga av oss gillar kaffe, te, kolsyrad dryck, snus eller cigaretter bland annat som missfÀrgar vÄra tÀnder Àr det helt perfekt att det idag finns ett otroligt bra utbud av tandblekning för att vi snabb, enkelt och effektivt ska kunna fÄ ett vitt vackert leende igen.

BÀsta clip-on set extensions 2020 - BÀst i test av löshÄr

BÀst i Test Att vilja skifta mellan stilar, frisyrer och olika looks Àr nÄgot som mÄnga av oss Àlskar, dÀrför Àr clip-on set extensions nÄgot som ligger oss pÄ redaktionen varmt om hjÀrtat. Eftersom att hÄr ska vara enkelt och kul vill vi verkligen tipsa om att anvÀnda sig av just clip-on set som Àr fÀrdiga att anvÀnda sÄvÀl till vardags som nÀr man vill piffa sig lite extra inför fest och högtider.

BÀsta vÀrmeborsten 2020 - Styling med bÀst i test av vÀrmeborste

BÀst i Test Det hÄrsvallet man har nÀr man gÄr frÄn frisören Àr nÄgot som mÄnga av oss drömmer om att kunna ha dagligen, tidigare har detta varit i princip omöjligt eftersom man inte har den tiden, orken och kunskapen som krÀvs för att kunna göra det hemma varje morgon efter duschen. Men sÄ Àr det inte lÀngre!

BÀsta avfÀrgningen 2020 - BÀst i test för hÄravfÀrgning

BÀst i Test NÀr man avfÀrgar hÄret innebÀr det att man med hjÀlp av en blandning drar ut tillsatta pigment ur hÄrstrÄna. DÀrför Àr detta en perfekt behandling nÀr man vill ljusa upp och lÀgga pÄ en ny ton i hÄret, vid byte av extrema hÄrfÀrger eller partivis nÀr man vill skapa en mjuk look med slingor och ljusare partier runt ansiktet. Detta Àr alltsÄ inte att förvÀxla med blekning dÀr man kan ljusa upp hÄret flera steg ljusare Àn ens naturliga ton, en avfÀrgning Àr mer skonsam och ger dig möjlighet att starta frÄn utgÄngslÀge noll för att skapa en annan look Àn du har i dagslÀget.

BÀsta sminkspegeln med belysning 2020 - Stort bÀst i test

BÀst i Test För att kunna lÀgga en riktigt snygg make up oavsett vilken tid pÄ dygnet som helst eller vart du Àn befinner dig i hemmet krÀvs det riktigt bra ljus samt en spegel för att du ska fÄ exakt rÀtt nyans pÄ din bas samt en spegel dÀr man kan se Àven smÄ detaljer. DÀrför Àr en sminkspegel med belysning den bÀsta investeringen du kan göra om du vill ha de rÀtta förutsÀttningarna för att kunna lÀgga sÄvÀl vardagssminkningen som festsminkningen helt perfekt.

Tipsa oss!

Vill du tipsa oss om nÄgot eller har du feedback pÄ nÄgot vi publicerat vill vi gÀrna veta! Hör av dig till redaktion@bastfordig.se.